تاب داستان نویسی دسته جمعی اثر خانم کلرژوبرت باموضوع فواید و آثار کارهای گروهی بر کسی پوشیده نیست.
اگر اعضای یک خانواده د ر کاری، بامشارکت همدیگر مشغول به فعالیت شوندمی توانند در تک تک اعضا، خصوصا کودکان شاهد آثاری چون:رشد شناختی و رشد اجتماعی، تقویت مهارت همکاری ،تعامل با همسالان و بزرگترها،امکان مشاهده و بررسی عملکرد کودک توسط والدین مشاهده و تقویت علاقه و تواناییها باشند.
کتاب بسیار جالب پیش رو با نام نویسی دسته جمعی، داستان خانواده ای است که مادرشان را در نوشتن داستان کمک میکنند.
این داستان بر اساس روایتی واقعی از زندگی ا مام موسی صدر نوشته شده است.
خاطرهای که به قلم خانم کلرژوبرت در کتاب داستان نویسی دسته جمعی تبدیل به داستان شده؛ خاطرهای واقعی از کودکی آقای دکترمحمدعلی لسانیفشارکی در حدود شصت سال پیش است.
آقای لسانی در قسمتی از خاطراتشان تعریف کردند: «من یک دانشآموز ابتدایی بودم، اوایل شب منزل پدربزرگم داشتم نماز میخواندم که امام موسی صدر وارد شد. جایی از حیاط را که من در آن نماز میخواندم معمولاً عصرها به روش سنتی آبپاشی میکردند و سماور ذغالی میگذاشتند و چای درست میکردند…»

- وزن کتاب 250 گرم
- نویسنده کلرژوبرت
- موضوع امام موسی صدر
- تعداد صفحه 24 صفحه
- گروه سنی بالای 7 سال
- تصویر گر کلرژوبرت
- ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی
- قطع خشتی